Der er naturligvis nogen, der ikke kan nikke genkendende til dette, men langt det fleste har nok oplevet lidt metaltræthed i et forhold. For selvom der stadig er masser af kærlighed, og  man ikke er i tvivl om, at det er den eneste ene man bor med, så kan gnisten sagtens forsvinde. Nogle gange er det i korte periode, hvor man måske har lidt svært ved at finde lysten frem. Andre gange, og det er her, det er værre, kan det være værre, kan perioderne begynde at strække sig over lang tid.

Først går der måske uger mellem at man er intime med sin partner, og pludselig begynder der at gå måneder. Der er mange ting der spiller ind i et godt forhold. Kærlighed, venskab, tillid, respekt er nogle af dem, men for langt de fleste spiller sex også et betydelig rolle. Naturligvis på grund af sex i sig selv, men også fordi det er med til at støtte op omkring nærværet og den fysiske kontakt.

I nogle forhold kan det være, at det ganske enkelt er blevet kedeligt i dobbeltsengen, og at der mangler noget variation. Det kan være at man skal overveje at introducere sexlegetøj. Det kan også være at kvinden skal investere i et catsuit eller manden skal ud og have en uniform. Samtale om hvad der tænder en, kan føre mange positive ting med sig. Det vigtigste er, at man kæmper for at holde gang i lagenerne. Ikke fordi det er vigtigt at have sex flere gange om ugen, men fordi det er vigtigt at bevare intimiteten.

Hvis denne fysiske nære kontakt forsvinder, så begynder de andre ting, som forholdet er baseret på måske at stå på et mere vaklende fundament. Det er vigtigt at man i et forhold husker på, at det ikke er nogen skyld – men er i et forhold og derfor er man også to om tingene.

Hvis man går og føler at ens partner ikke vil en mere på samme måde, så kan det være en god ide at se lidt indad. Ikke dermed sagt at det er ens egen skyld, for som nævnt er der ikke én der bærer skylden, når man er to. Men er der noget man selv kan gøre, for at ændre på tingene, så er det da værd, at forsøge at netop gøre dette.

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.