Om små tre ugers tid er det igen blevet den tid på året, hvor børn normalt klæder sig ud som spider-man, brandmand, prinsesse, Elsa, pawpatrol hunde og andet godt. Ja, det er med andre ord fastelavn inden længe. Fastelavn bliver dog af corona grunde ikke helt som fastelavn plejer at være. I de fleste institutioner er børnene delt ind i grupper og er ude det meste af dagen. Med det temperaturer der plejer at være i februar, er det dermed ikke ligefrem vejr til at være klædt ud. De store tøndeslagnings konkurrencer i diverse storcentre og lignende, er naturligvis også aflyst.

Fastelavn, er mit navn, boller vil je….

Det er naturligvis komplet udelukket at børnene kommer til at gå fra dør til dør og synge den kendte sang for lidt mønter. Det bliver altså ikke som vi og især børn kender og elsker det. Vi voksne forstår naturligvis grundene, og der er da efterhånden heller ikke nogen børn, der ikke kan sige corona og mundbind. Alligevel kan det være svært, at endnu en ting som børnene ofte er vilde med nu, enten bliver taget fra dem, eller bliver meget anderledes.

Sådan holder i selv fastelavn

Selvom børnehaven ikke holder fastelavn som de plejer, og skolen er lukket, så behøver det ikke betyde, at dine børn skal snydes. For langt hen ad vejen så handler fastelavn om, at jeres børn får lov til at klæde sig ud. Hop forbi Dreamshop2u.dk og find alt til en god fastelavnsfest hjemme ved jer selv. I kan finde alt fra kostumer til voksne og børn til tønder, der naturligvis hører sig til, hvis man skal holde en rigtig fastelavn.

Aftal med nogle af kammeraterne fra klassen eller børnehaverne at i mødes på Zoom, skype, hangout, Facebook live eller hvad i nu bruger og vis kostumerne frem. Det kan godt være, at det ikke bliver som det plejer, men det betyder ikke, at det slet ikke kan være.

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.