Der er ingen tvivl om at pengene hurtigt kan løbe op, når et større tag projekt går i gang. Hvis man ikke har fundet ud af hvilket tag man vil have, og hvor meget der skal bruges. Kan det være en ide at kigge på det nu, for det er nemlig ikke det billigste. Men du kan sagtens finde gode alternativer, i stedet for de mega dyre tagsten, så vælg noget der giver mening, og som har en god holdbarhed, så du ikke skal skifte om 5-7 år igen, det vil være sindssygt træls.

Ståltag er for dig der vil have en holdbar samt billig løsning

Det der med ståltag, er det nu en god ide? Den tanke har mange, for rygterne går på at det larmer utroligt meget. Men det gør det ikke, det har samme støjniveau som de fleste andre tagtyper. Det kræver bare at du har den rette isolering. For et tag er intet uden isolering, isoleringen sikrer varme, og ikke mindst undgås skimmelsvamp og fugtskader.

Ståltag fås i forskellige former & farver, og er en af de mest populære tagtyper i Danmark. Kvaliteten er altid i top, mens det er et modstandsdygtigt tag, og virkelig solidt. Ståltag er ikke bare kedelige plader, det ser faktisk utroligt godt ud på huse.

Lægningen af ståltag

At aflække et ståltag er altid noget billigere end andre tagtyper, fordi de har en større overflade, så der skal lægges færre tagplader. Der er derfor en effektiv anlægning, og derfor ingen omkostninger for monteringen. Det kan sagtens aflægges på et gammelt tag, fordi det fungerer som et underlag. Et ståltag vejer ikke ret meget, men det påvirker altså ikke dens holdbarhed. Du behøver ikke bortskaffe gammelt tag, derfor ingen omkostninger på det. Det er smart, for isoleringen er bare endnu i top.

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.