Det er vigtigt med rengøring i virksomheden, men har du nogensinde tænk over, hvorfor det er vigtigt.

Her følger en række gode grunde til at investere i god og grundig rengøring på arbejdspladsen.

Støv!

Støv er ikke bare noget, der ligger på dit skrivebord og gør dine hænder beskidte. Faktisk er det medvirkende til, at ansatte kan få hovedpine, bliver hurtigere trætte og generelt kan virke ”uden energi”. Som arbejdsgiver er man naturligvis interesseret i at få det meste ud af sine ansatte i de 8 timer, de sidder og arbejder. Derfor skal man også kunne placere dem i et støvfrit miljø. Ligeledes er der heler ingen ansatte, der har interesse i at arbejde et sted, hvor støv hersker frit. Med tanke på at støv består af alt fra døde hudceller til røg, os, hårrester og meget mere, så er det virkelig demotiverende at se på. Så få det hellere væk.

Fy for…

Hvis du nogensinde har prøvet at møde ind på din arbejdsplads på en varm dag, og der ikke har været tømt skraldespande i et godt stykke tid, så har du garanteret nået at tænke ”ad!”. Utømte skraldespande kan skabe en frygtelig lugt, der spreder sig og sætter sig.

Den slags skaber irritationer og får hele miljøet til at fremstå meget uprofessionelt, hvilket ikke ligefrem motiverer de ansatte. Derudover sender det et skrækkeligt signal, hvis der f.eks. kommer potentielle kunder eller samarbejdspartnere på besøg. Så slip for pinlige undskyldninger og sørg for at få fjernet skraldet – hver dag!

Sygedage!

Et beskidt og uhygiejnisk kontormiljø er ofte lig med flere sygedage. Det giver sig selv, at støv og beskidte overflader spreder bakterier i et meget større omfang end et rent miljø, der bruges i løbet ad dagen. Indeklimaet kan spille en enorm rolle i forhold til koncentration, humør, sygdom og meget mere, hvorfor det er enormt vigtigt for virksomheden. Særligt hvis der er tale om én, der gerne vil maksimere sit afkast – noget som syge eller ineffektive medarbejdere ikke ligefrem kan bidrage til.

Har du hørt nok, og vil du gerne selv have en ren arbejdsplads? Så bestil her. Et rent og professionelt miljø vil alle dage være pengene værd -både for dig, ansatte, potentielle kunder og hele firmaets renommé!

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.