Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Selvom vejret stadig i den grad har sine udsving, så er solen også ved at få godt fat og sommeren nærmer sig med hastige skridt. Med sommeren kommer for mange tilfælde også ture til stranden og masser af tid i haven. Det er dejligt, og hvem elsker ikke sommer? Det betyder dog også, at det er ved at være højsæson for solcreme. For lige så dejlig som solen er, lige så farlig kan den også være for huden.

Pas på børnenes sarte hud.

Hvis du har små børn, så skal du naturligvis være ekstra opmærksom. Solen stråler er farlige for alle, men især for små børns hud. Det er derfor naturligvis helt essentielt at bruge solcreme. Hvis dine børn er små, så har du nok også haft kampen om at få solcreme på dem. En kamp der mildest talt kan være op af bakke. Det er ikke et sjældent syn, at børnene ikke kan lide at blive smurt ind og derfor gør et større nummer ud af det.

Du må naturligvis ikke droppe solcremen, men du kan gøre livet lidt lettere for dig selv, hvis i er ved stranden ved at bruge UV tøj som dette, i stedet for solcremen. UV tøj giver en beskyttelse der svarer til faktor 40-50, og gør at du ikke behøver smøre dem ind, der hvor tøjet dækker. Det er især en god ide ved ture til stranden hvor sand og vand får solcremen til at falde af hurtigere. Det er naturligvis vigtigt at du stadig husker at smøre barnets ansigt, hals, nakke, hænder og fødder godt ind, da disse er udsat i solen hele dagen.

 

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.