Der er vist ingen tvivl om, at danskere er særligt opdaget af at skabe lækre boliger at leve livet i. Det hænger naturligvis ofte sammen med, at vi jo som bekendt opholder os meget inden dørs – f.eks. sammenlignet med vores medmennesker længere sydpå i Europa, hvor de ikke bruger samme store summer på hjemmet.

Danskere bruger nemlig mange penge på boligen. Faktisk hører vi til blandt dem i Europa, som bruger flest i det sammenhæng. Nuvel, vores klima er hårdt og vi opholder os meget inde. Derfor er det meget naturligt, vi gerne vil indrette os godt og lækkert.

I den forbindelse efterspørger vi selvfølgelig både lys og plads. Lys som kontrast til den mærke vinter, og plads så vi kan leve på mest mulig plads.

Tænk i farver og indretning

Hvis du også hører til den store masse, der gerne vil have lys og mere plads, så er der flere ting, du kan gøre for at opnå dette.

Du kan f.eks. starte med at male dine vægge hvide. Hvide vægge får rummet til at syne større rent visuelt. Derfor er det også en meget typisk farve i de danske hjem. Mørkere farver kan skabe mere mystik, men da de lyse nuancer skaber en oplevelse af mere plads og desuden giver mere liv, er de oplagte.

Når vi indretter os, kan vi ligeledes tænk i inventar, som skaber pladsen for os. F.eks. kan en reol, som er indbygget i væggen, skabe opbevaringsplads – uden det påvirker vores kvadratmeter. Ligeledes kan karnapper f.eks. også være med til at skabe mere plads, da vi dermed bygger udad og f.eks. kan skabe en solkrog eller et hjørne til anden brug. Besøg Dormus.dk for mere information herom.

Husk desuden, at dine vinduer har stor indflydelse på mængden af naturligt lys, der strømmer ind i boligen. Naturligt lys er ikke bare vigtigt for vores helbred og positive psyke, men med til at få rummet til at virke større. Særligt i kombination med førnævnte hvide vægge. Derfor kan store vinduer og vinduer med den rette hældning være med til at give liv og følelse af plads. Særligt vinklen på dine vinduer kan have stor indflydelse her, hvorfor ovenlys kan yde et stort bidrag.

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.