Fugt og skimmelsvamp kan både være ulækkert, upraktisk og sundhedsskadeligt – både privat samt i sin virksomhed. Derfor kan det være en god idé at anskaffe et klimaanlæg til virksomheden, sådan at dette problem kan forebygges – klik her og læs mere.

Hold øje

Det bedste tip er generelt at være godt opmærksom. Sørg blandt andet for at være opmærksom på, om der er skjolder på nogle af væggene i din virksomhed. Hold også grundigt øje med, om ruderne i din virksomheds lokaler begynder at dugge til. Hvis kanten af dug bliver over to centimeter i bredden, er dette et tydeligt tegn på, at I skal sørge for at lufte mere grundigt ud i hverdagen – både oftere og i længere tid ad gangen, selvom det måske føles koldt.

Luft ud

En god tommelfingerregel i forhold til udluftning er, at man skal lufte ud kort og intenst. Dette vil sige at du skal lave gennemtræk i ti minutter to gange om dagen – og dette gælder også, selvom det er vinter og koldt uden for. Og særligt om vinteren er det ekstra vigtigt at man tænker over at få luftet godt ud indenfor, da der kommer meget fugt indenfor, når det er ekstra koldt uden for. Desuden tænker man ofte ikke meget over at lufte ud om sommeren, da man ofte åbner vinduer og døre i sommervarmen. Derfor er det vigtigt at få sig den vintervane at lufte ud.

Kælderen

Det er vigtigt at hældningen fra din virksomheds kælderindgang går imod afløbet. Du kan undersøge, om denne hældning er korrekt ved at benytte en bold eller noget andet, der kan trille. Hvis bolden triller mod afløbet, når du forsigtigt placerer den på gulvet, er hældningen som den skal være, hvorved vand kan løbe i afløbet i stedet for at samle sig i en lille sø på gulvet.

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.