I de fleste boliger er der trægulv. Det er moderne, æstetisk flot og samtidig med det er det også praktisk. Men hvis du har trægulv i boligen, er det også vigtigt, at du vedligeholder det korrekt og passer godt på gulvet. Ellers kan det nemlig hurtigt komme til at se nedslidt og misligholdt ud.

Pas på sollys og tunge møbler

Hvis dit gulv er udsat for ekstrem meget sollys i løbet af dagen, kan det være en god idé at rulle ned mens du er hjemmefra.

Møbler kan slide meget på gulvet. Placer derfor gerne et stykke filt under alle dine møbler. Det er især vigtigt på stole, som du ofte bevæger rundt omkring. Filten er med til at sikre, at der ikke kommer ridser på gulvet. Sørg desuden for ikke at slæbe tunge møbler hen over gulvet, men bær dem forsigtigt, hvis du skal rokere rundt.

Husk den gode vedligeholdelse
Hvis du bevæger dig rundt på stiletter, kan det hurtigt resultere i små buler i gulvet. Dette kan måske ikke ses ved første øjekast, men så snart lyset falder på, vil det komme til syne. Dette kan hurtigt få gulvet til at se misligholdt ud. Stil derfor gerne nogle fine tøfler ved indgangen, som dine gæster kan tage på.

Et godt lille ekstra tip er at have tæpper, de steder hvor du ofte går frem og tilbage. Dette kan være under spisebordet eller ved døråbninger.

Anskaf noget Probat træsæbe. En kvalitetssæbe, som kan benyttes på alle træsorter. Når du har anvendt det få gange vil du opleve, at der dannes en beskyttende tynd hinde på trægulvet. Denne hinde modvirker, at der kommer smuds og snavs ned i gulvet. Desuden findes der også en udgave, som er specielt designet til klinker, marmor og tegl – en mild og skånsom sæbe.

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.