En fotovæg er en rigtig god tilføjelse til en blank væg i dit hus. Hvis du er lidt i tvivl om hvad en fotovæg er, så er det en væg, hvor man laver en slags kollage af forskellige billeder og plakater. Det er en rigtigt god måde at lave en slags kunst på din væg, der kan tiltrække opmærksomhed, og skabe et stilistisk øjeblik. Det er også en god måde at vise alle dine yndlingsbilleder og plakater, og udtrykke din stil. Billeder kan bruges i stedet for tapet eller et stort maleri.

Planlæg og bestil

Til at starte med skal du finde ud af, hvilke billeder der skal være på væggen. Det er vigtigt at finde ud af om de billeder du har valgt, passer sammen. En måde at gøre dette på er ved at finde dine billeder på nettet, og putte dem ind i et program så du kan se dem sammen. Du kan finde flotte plakater til din billedvæg på citatplakat. Når du har tjekket om alle dine billeder passer sammen, er det næste skridt at finde ud af, hvilken størrelse du vil have. Dette kommer an på, hvor mange billeder du har og hvor stor din væg er. Derefter er det tid til at bestille dine billeder, og du kan få sine billeder printet, så de er i den bedste kvalitet.

Hæng op på væggen

Når du har fået billederne, og nogle rammer, er det altid en god ide at lægge billederne i rammer ud på gulvet. Så kan man nemlig se, hvordan det hele kommer til at se ud og eventuelt rykke om på det, hvis der er noget der ikke ser helt rigtigt ud. Når det ligger på gulvet kan du måle, hvor langt der skal være mellem, så du kan markere det på vægen og hænge det op på den helt rigtige måde.

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.