Nu hvor sommeren meget snart for døren, er det også tiden til at bruge en hel masse tid ude i haven. Henover vinteren kan din have godt komme til at se lidt træt så, så du kan f.eks. bruge tiden op til sommer på at klargøre din have, så du kan komme til at bruge en masse gode timer derude. Men hvordan kan du egentlig gøre din have klar til sommer?

Giv din have en grundig ”rengøring”

Når du skal gøre din have klar til sommer, handler det egentlig bare om at gøre den behagelig og indbydende at være i. Derfor kan du starte med at give den en grundig ”rengøring”. Det vil sige, at du kan fjerne gamle haveredskaber, krukker, børnenes havelegetøj, haveaffald m.m. Når der ligger alt muligt og flyder rundt omkring, er det nemlig ikke med til at gøre din have mere indbydende – tværtimod.

Skab et samlingssted for din familie

En have fungerer generelt som et rigtig godt samlingssted for hele familien. Men det kræver også, at der er et sted i haven, hvor I alle kan slå jer ned, snakke sammen og slappe af. Her er det helt ideelt med en terrasse. Hvis ikke du allerede har en terrasse i din have, kan du overveje at lave en. Du kan f.eks. bruge belægningssten fra easy-stone til at lave en hyggelig og brugbar terrasse.

Lav en hyggelig køkkenhave

Der er ikke noget som følelsen af at kunne gå rundt ude i sin have og finde forskellige spiselige ting. Når du vil gøre din have klar til sommer, kan du også vælge at lave en køkkenhave. Der kan du så en masse forskellige afgrøder, som du kan bruge i din madlavning om sommeren eller gå og spise af direkte ude i haven. Du kan også plante bærbuske eller frugttræer.

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.