Det er aldrig en fornøjelse at finde ud af, at man ikke er den eneste som har smagt på havregrynet. Mus lever normalt udenfor på marker eller i skoven. Desværre lokker dog duften af åben mad eller varmen dem ind i vores stuer, og der vil vi absolut ikke have dem.

Mus findes fordelt over hele verden, og der er mange af os, der ved hvor stort et problem, der er tale om, når musene først har gjort sig selv komfortable i boligen. Det er vigtigt at være opmærksom på, hvordan man kan sikre effektiv bekæmpelse af mus i hjemmet. Der findes mange forskellige metoder til at bekæmpe mus, men ikke alle af dem er lige gode for miljøet.

Hvordan kom musen ind?

For det første er det en god idé er at prøve at finde ud, hvordan musene kommer ind i huset eller boligen. Det kan være rimeligt svært at finde ud af, fordi mus er dygtige til at klatre, springe og endda svømme. De har evnen til at mase sig igennem de mindste huller, og er udover det meget nysgerrige på alt, vi har i vores hus. Det kan godt være at de kun er på jagt efter mad, men de gnaver sig igennem mange slags af materialer. Derfor kan en mus også ødelægge dine møbler såvel som husets isolering og ledninger.

Hvordan bliver du fri for mus?

Den mest almindelige måde for at komme af med mus er desværre ved at bruge gift – og det sørger for at musene dør. Det løser dog ikke problemet. Hvis du bruger gift for slippe af med gnaverne, skal du efterfølgende lede efter døde mus i hele huset for at undgå ubehagelige lugtgener fra døde mus. Det er ikke ligefrem en nem og hurtig løsning på problemet. Der findes dog en nem løsning til at bekæmpe mus på en mere miljøvenlig, sikker og hygiejnisk måde. Muse bruger deres lugte- og høresans for at navigere rundt omkring. Et apparat som fx “Gnaversirenen” påvirker gnavernes høresans og skræmmer dem væk fra huset. Det er en nem, hurtig og sikker måde at slippe af med mus og endda også andre skadedyr.

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.