Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Gør det spændende

Det kan være svært at få sine børn til at lege udenfor, selvom det er godt vejr. De tænker ikke over at det er vigtigt at få lidt frisk luft engang i mellem, de vil helst bare side inde døre med en tablet eller ved computeren. Men en måde at få sine børn til at lege udenfor på, er ved at gøre det lidt mere spændene, at være udenfor. Dette kan man gøre ved at have et gyngestativ, som børnene kan bruge til at lege ved. Dette sikrer at de har noget at give sig til, når de er udenfor.

Aktivitet ude i haven

Dine børn skal have en form for aktivitet de kan give sig til, når de er udenfor. Det er ikke attraktivt at de selv skal finde på noget, da tabletten meget hurtigt bliver en stor konkurrent til aktivitet. Med et gyngestativ vil det være oplagt at begynde at gynge. Det ville også kunne få oplevelsen af at flyve, når de gynger. Denne følelse kan de i hvert fald ikke få, ved at spille på tabletten. Oplevelsen vil uden tvivl gøre godt for de små, frem for at være inaktiv hele dagen. De får rørt sig mere og dermed får de også mere aktivitet i deres hverdag.

Fysiskaktivitet er godt

Alle har brug for fysiskaktivitet i deres hverdag, dette gælder også dine børn. Sundstyrelsen anbefaler at børn og unge bør være fysiskaktive i mindst 1 time om dagen. Som sagt peger sundhedsstyrelsen også på, at dette er svært pga. smartphones og tablets. Men den fysiske aktivitet er med til at holde os alle sunde og raske. Det er med til at udvikle vores muskler og gøre os stærkere. På den lange bane giver det også langt større chance for at undgå livsstilssygdomme som diabetes og overvægt.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.