Efter lang tid med nedlukninger, forsamlingsforbud og mange andre restriktioner så ser det endelig ud til at vi igen kan begynde at vende tilbage til at ses med venner og familier.
Nu går vi også imod varmere dage, og så er der jo intet mere perfekt end at holde den næste fødselsdag, familiefest, eller bare en sammenkomst for hyggens skyld, i haven.

Så få støvet grillen og havestolene af nu bliver der igen liv bag bøgehækken, har du styr på overdækningen og terrassen?

Få styr på overdækningen

Selvom vi går sommeren i møde, så vil der stadig være kølige aftener og hvem gider have hyggen ødelagt med regn eller vind.

Det er derfor en god ide at have et sted i haven med overdækning, det kan f.eks. være en pavillon til haven, enten med fast tag, af glas, træ,  eller en du bare kan sætte op når der mangler en ekstra hyggekrog, de fås stort set i alle prisklasser og flere forskellige størrelser, alt efter dit behov, og om det er en pavillon der skal stå ude hele året, eller pilles ned og pakkes væk om vinteren.

Fast gulv eller midlertidig belægning

Hvis du vælger at sætte en fast pavillion op er det selvfølgelig også rart med et fast gulv, især hvis der skal kunne stå bord og stole stabilt, er det bare midlertidigt skal underlaget helst også kunne fjernes igen.

Uanset om du ønsker fast underlag eller et underlag du kan flytte igen, så er det faktisk nemt med montering af træfliser. De er utrolig nemme at arbejde med, og stort set vedligeholdelsesfri. Derfor er de særdeles velegnet til underlag i f.eks. pavilloner, drivhuse, orangerier osv. Du kan dog også sagtens lave en hel terasse med dem i haven hvis du ønsker dette.

 

 

 

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.