Har du en hund og mangler du kvalitetslegetøj til den? Nogle mennesker tænker ikke over det, men hundelegetøj er ikke bare hundelegetøj. Køber du for billigt eller allerede kasseret hundelegetøj, vil det typisk nemt gå i stykker, og hvis det f.eks. er lavet af plastik, er det ikke godt for din hund at få stumperne ned i mavesækken. Der er også et forstørret fokus på kemikalierne generelt i dag, i hvert tilfælde mere end der var for 50 år siden. I dag kan man også få det i et hav af varianter og mennesker bag skabelsen af hundelegetøj er i det hele taget blevet mere kreative.

Hvad er godt at kigge efter?

Plastik vil typisk være et no go, med mindre at de farlige stoffer er fjernet. Det vil typisk stå på produktet. Derudover er alt, som du kan forestille dig at din firbenede ven kan tykke i stumper og stikke heller ikke ligefrem optimalt, men mindre det selvfølgelig er et lækkert tyggeben. Man bruger f.eks. i dag bambus i meget hundelegetøj, hvilket er bedre end så meget andet. Derudover skal du også medregne din hunds størrelse, for hvad der måske synes stort og ufarligt for en lille hund, kan gå hen og blive farligt for en stor hund, hvis den får det galt i halsen. Det kan f.eks. ske, hvis du har flere forskellige størrelser hunde, og den store af dem så snupper den lilles legetøj. Et godt sted at finde det ideelle hundelegetøj kan f.eks. være kong hundelegetøj.

Dette skal hundelegetøjet kunne holde til

Mange tror fejlagtigt, at når først du køber hundelegetøj, så har producenten sørget for, at legetøjet selvfølgelig kan tåle at blive kastet rundt med, tygget i og leget med, men det er langt fra sandheden. Det er også derfor at det typisk bedst kan svare sig at betale lidt ekstra for kvaliteten, og så til gengæld give din hund noget ordentligt der kan holde til lidt af hvert. Hunden mister nemlig interessen i legetøjet, så snart det går i stykker, og hvis hunden f.eks. er en hvalp, kan det resultere i, at den tyer til at udvælge sit eget legetøj – og det kan blive dyrt i længden for dine hjemmesko. Derudover kan dårlig kvalitet på legetøj give hunden skader i munden, på tænderne, og i værste tilfælde i maven. Det kan resultere i dyrlægebesøg og regninger, ligesom det kan få alvorlige konsekvenser for din hund. Hunde kan nemlig godt dø af deres legetøj, hvis det er for dårlig kvalitet, f.eks. hvis du forestiller dig, at hunden får tygget et hårdt plastiklegetøj i stykker, og så får et skarpt stykke ned i mavesækken, som maven ikke kan fordøje.

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.