Når man har fri vil man gerne holde fri. Men mange gange er der mange andre ting man skal nå at lave, som at vasketøj, vaske op, gøre rent og hvad der ellers er af huslige pligter. Men når du endelig har tid til at slapper af, er det også vigtigt at du så laver noget du slapper af med. Vi kommer med et par ideer til hvad dette kunne være. 

Lær at strikke, hækle, eller brodere 

Det lyder måske lidt gammelkone agtigt, men det er blevet moderne selv at strikke eller hækle sit eget tøj. Det gode ved at strikke er ikke bare det at du får en trøje eller et par sokker ud af det, men også at den gentagende strikke bevægelse, giver en beroligende effekt på dig, og du slapper mere af. Du kan strikke eller hækle imens du ser tv, eller lytter til radioen, i sofaen under et dejligt tæppe. 
Hvis du ikke ved hvad, eller hvordan du skal strikke eller hækle, og du mangler udstyr, kan vi anbefale at kigge på Stofgiganten, da de har alt indenfor strikke- og hækleudstyr, som stofprøver og strikkemønstre. Besøg dem her. 

Dyrk yoga eller pilates  

Hvis du begynder at dyrke yoga eller pilates, lære du at slappe af, samtidigt med at du får dyrket motion, og styrket leddene i kroppen. Du bliver over tid mere og mere smidig og mindful. 
Dette kan gøre du slapper mere af generelt, også i hverdagene når du er på arbejde. 

Giv afkald på nogle af alle dine pligter 

Hvis du i familien har tendens til at påtage dig alle de huslige pligter, så vær bedre til at give afkald på nogle af dem, og lad nogle af de andre i familien, lave nogle af pligterne for dig. Så du kan få lov til at holde lidt fri og slappe af, når du endelig har fri. 

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.