Klinker, vinyl, træ eller noget helt andet. Der findes et hav af forskellige gulvtyper, og det kan være svært at vælge det helt rigtige gulv. Der kan være forskellige ting, man skal tage højde for når man vælger et gulv. De fleste vil meget gerne have et gulv der er holdbart og kan klare hverdagens strabadser.

Hos FlotteGulve.dk har de i deres 3 butikker et stort udvalg inden for gulvbelægning, ligesom de altid står klar til at hjælpe og rådgive dig, inden du som kunde skal vælge det rigtige gulv for dig.

Hvad er et holdbart gulv?

Når vi snakker holdbare gulve, er der forskellige områder man kigger på. Mange gulve er udstyret med et nummer, som beskriver hvor slidstærkt det er. Jo højere nummer des stærkere er det.

Hos FlotteGulve.dk har de stort udvalg, hvad angår slidstærke og holdbare gulve. Der findes mange typer af holdbare gulve, og det behøver nødvendigvis ikke kun at være klinker der er de mest holdbare.

Typer af holdbare gulve

Klinker:

De fleste vil nok overveje at lægge klinker, hvis man ønsker et holdbart og slidstærkt gulv, hvilket er meget forståeligt. Klinker er noget af det mest hårdføre man kan få, og det kræver ikke nogen form for vedligeholdelse, udover den daglige rengøring.

Der findes mange flotte typer og størrelser af klinker i dag. Mange foretrækker også at lægge klinker i hele huset, for at skabe en sammenhæng med det samme gulv, men også for at slippe for den vedligeholdelse, som andre gulvtyper kræver. Hos FlotteGulve.dk, findes der et kæmpe stort udvalg af klinker, i de nyeste størrelser og designs.

Er man ikke til klinker i hele huset findes der også andre holdbare gulvtyper, som sagtens kan holde til hverdagens slid. Flere af dem er endda så slidstærke at de også kan bruges til erhvervsmæssige formål.

Laminatgulve:

Vælger man et laminatgulv, findes de faktisk med meget høj slidstyrke, hvilket mange godt kan lide, da du ikke behøver at bekymre dig, om det kan klare at børnene leger på det eller om hunden løber rundt.

Er laminatgulve den form for gulvbelægning man er faldet for, skal man blot være opmærksom på, at det ikke kan anvendes i vådrum eller andre rum, hvor fugt kan forekomme.

Trægulve:

Generelt er trægulve en holdbar form for gulvbelægning, men de kræver lige lidt ekstra, da man skal passe lidt mere på det, end man skal med andre gulvtyper. Ønsker man et trægulv der kan holde til lidt mere, er det en god ide at vælge en hård træsort, da der ikke så nemt kommer mærker og ridser i.

Rigtig mange trægulve der er overfladebehandlet med lak, har fået en så god overfladebehandling med en slidstærk lak, at gulvet sagtens kan holde til hverdagens strabadser, men man skal blot have for øje, at træ er et levende materiale og derfor ikke er så hårdfør som de typer af gulvbelægning, der er lavet af andre hårde materialer.

Rådgivning

Det er altid en god ide at rådføre sig, hvis man er i tvivl om hvilket gulv man skal have, og om det kan holde til det, det skal bruges til.

Hos FlotteGulve.dk er de med deres store erfaring og kendskab til gulve, altid klar til at hjælpe og rådgive, hvis der skulle være den mindste tvivl. Det er vigtigt at man får lige det gulv man ønsker sig, og som jo gerne skal kunne holde mange år

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.