Der er mange ting, som man kan gøre for at gøre ens hjem personligt og give det en form for varme. Man kan fx hænge billeder op af ens børn eller af ens dyr. Men man kan også bruge wallstickers. Wallstickers er begyndt at indtage flere og flere danske hjem. Det er en god og nem måde at give ens hjem noget personlighed.

 

Eksempler på wallstickers

Der findes et hav af forskellige wallstickers. Hos www.nicewall.dk har de et stort udvalg af wallstickers.

I entreen eller gangen kan man have en wallsticker, hvor der står velkommen, eller hvor der står et citat omkring hvilke regler, at man har i hjemmet.

I køkkenet kan man have en wallsticker med en tekst omkring noget med køkkenet. Det kan fx også være en opskrift. Men det kan også være nogle blomster.

I badeværelset kan man have en, hvor der udenpå døren står badeværelse. Man kan også have en med nogle børnemotiver, hvis man har små børn. Så har de noget sjovt at kigge på, imens at de er i bad.

I stuen kan man have en, der er et citat, som fx passer på ens familie. Det samme kan man med soveværelset.

I børneværelset kan man fx have nogle med børnemotiver. Som fx forestiller et dyr. Man kan også vælge at have en højdemåler på barnets værelse. Så kan barnet hele tiden følge med i sin højde. Det er også populært at have et vers fra en børnesang stående. Det kan fx være fra den godnatsang, som man synger for barnet inden, at barnet skal sove.

 

Det er populært med citater

Det er meget populært at have wallstickers, der er citater. Mange vælger citater, som beskriver familien, eller beskriver et motto, som man lever efter. Det er en god måde at gøre ens hjem personligt på, da man viser noget af det, som man godt kan lide.

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.