Er du engageret i fiskeri? Måske du anser dig selv som værende næsten professionel fisker? Ønsker du også garanti for fangst, når du skal ud og fiske? Så bør du måske anskaffe dig et ekkolod.

Et ekkolod er en rigtig god hjælp, når du skal finde dybden, hvor fisken står, og hvis du har det sublime ekkolod med gps, kan den også få dig sikkert i havn ved tilfælde af tåge. Gps’en kan også oprette ruter og fortælle dig farten på din båd.  Du er næsten garanteret fangst hver gang med et ekkolod. Den finder nemlig skrænter og store sten på bunden, hvor der sikkert vil være nogle fisk. Desuden indeholder et ekkolod også en fishfinder, som er en anordning, hvor du kan søge efter fisk ved at sejle omkring i det område, hvor du elsker at fiske. På den lille skærm vil du så kunne se fiskens størrelse, og hvilken dybde fisken står på.

Du kommer ikke nærmere noget, der minder om en fotografisk gengivelse af fiskebunden under din båd. Dine chancer for fangst forbedres, og så bliver fisketuren selvfølgelig lidt sjovere. Du finder her det store udvalg af ekkolod.

 

Ekkolod der tilpasser sig lige præcis dine behov

Ekkolod findes med mange forskellige egenskaber, og derfor er det vigtigt, at du finder lige præcis den, der opfylder din ønsker. Du skal bl.a. tage stilling til, om du ønsker en farveskærm eller en sort/hvid skærm. Du bør også overveje, om dit ekkolod skal være håndholdt, eller et du kan sætte fast på en overflade på din båd.

Med Garmin Striker plus 4 får du branchens førende ekkolod. Her får du krystalklare billeder, korttegningssoftware som kan gemme op til 800.000 hektars indhold med 1-fods konturer samt et robust design, som passer til alle former for fiskeri miljø.

Med Garmin Striker 5CV Plus bliver fiskeri en leg. Det tydelige display og den store skærm giver et klart overblik over, hvad der sker under bunden. Brugerfladen gør det nemt at navigere igennem de mange funktioner, så du er klar til hvad som helst.

Så hvis du ønsker, at fisketuren skal være lidt sjovere, så vil du med garanti ikke blive skuffet over et ekkolod.

 

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.