Ejendomsservice er en fremragende ting at bruge penge på, uanset om du er udlejer eller en del af en ejerlejlighedsforening. Ud over, at ejendomsservice kan sørge for, at bygningen ser pæn og velholdt ud, er det også muligt at inkludere ting som vicevært i aftalen med det givne firma. Her kan du lære mere om, hvordan du får mest muligt ud af den ejendomsservice, du har hyret. Få mest muligt ud af din ejendomsservice ved at læse med her og tage ved lære – det tager kun ganske få miuntter.

Gør ansvarsområderne tydelige

Det er vigtigt, at ansvarsområderne bliver gjort helt tydelige. Hvis gårdpleje for eksempel er en del af den ansatte ejendomsservices ansvar, skal der gerne præcisere, hvad der er tale om. Skal stenene renses? Skal bedene passes? Undgå miskommunikation og dumme fejl ved at gøre det helt tydeligt, hvad du forventer – så har du også et sted, du nemt kan pege hen, hvis dine krav ikke bliver mødt. Du får kun god ejendomsservice, hvis du tydeliggør, hvor ansvarsområderne ligger. Ellers bliver samarbejdet svært for begge parter.

Kommuniker utilfredshed med det samme

Hvis du oplever utilfredshed med din ejendomsservice, er det vigtigt, du fortæller om det med det samme. I stedet for, at problemerne hober sig op, så påtal de ting, du er utilfreds med, når du opdager dem. Det kan være, der er en forklaring på, hvorfor noget ikke er blevet gjort som ønsket, og problemet kan blive løst. Andre gange kan det være et resultat af fejlkommunikation, og så vil det ikke gentage sig. Tingene bliver kun bedre, hvis du påpeger uopfyldte ønsker, så snart de bliver opdaget. Det er også den eneste måde, din ejendomsservice kan blive informeret om det, hvis deres medarbejdere ikke lever op til krav eller kontrakter.

 

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.