Lige for tiden hører man meget i medierne om, at der bliver fusket med køretimer og falske underskrifter om at man har modtaget undervisning, selvom man ikke har, på forskellige køreskoler rundt om i landet. Derfor vil vi her i artiklen komme med nogle ting du skal være opmærksom på inden du vælger en køreskole. 

Anmeldelser 

Læs altid anmeldelser på internettet, om de forskellige køreskoler. Vær dog opmærksom på at hvis der er for mange korte upræcise eller ensformige høje anmeldelser, kan det også være skolerne der beder eleverne om at lave gode anmeldelser, for at de kan få prisen billigere. 

Prisen 

Hvis prisen er meget lavere end de andre der tilbyder det samme, er det også tegn på at der er noget fusk med i. Tjek hvad markedsprisen nogenlunde er, og så hold øje med hvad du får med i pakken du køber. Det vil sige lever det op til minimumskravene for at kunne få et kørekort? 

Steder der er værd at benytte 

Hvis du bor i Aarhus kan vi her på bloggen anbefale at bruge tiptoptrafik. De har mange års erfaring, faktisk siden 1999, har de tilbudt kørekort til Aarhus unge og gamle der manglede et kørekort.
De er altid glade og mener at man bliver mere motiveret af at blive mødt med godt humør til både teoriundervisningen og køretimerne. 
Derudover er de rigtig gode til at imødekomme hvert enkelt elevs behov, og tålmodige, hvis nogle har svære ved det end andre måske har.
De er meget populære, og du kan derfor risikere at der er lidt ventetid på at kunne komme på et hold. Så hvis du ved du skal have et kørekort i god tid, så meld dig til i god tid, så du er sikker på at komme på, når du ønsker at få et kørekort. 

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.