Vi lever i en dagligdag, hvor vi ikke kan undgå at være på computeren en gang imellem, Derfor har vi alle brug for et hjemmekontor. Og især alt efter hvilket arbejde du har, kan du også risikere at skulle arbejde hjemmefra. Derfor er det vigtigt at få indrettet sit kontor, så det både er hyggeligt, pænt og så det passer til dig. 

Selve indretningen 

Du skal sørge for at finde ud af hvor stort et areal du har til at lave dit hjemmekontor, har du et helt rum, eller er det et hjørne i stuen? 

Når du ved hvor meget plads du har, kan du begynde at kigge på, hvilket skrivebord du kunne tænke dig.
Inden du vælger dit nye skrivebord, så overvej hvad du skal have på bordet. Skal du have to skærme? Skal du have pynte ting og billeder? Vil du have printeren stående på skrivebordet eller skal den stå et andet sted. 
Når du har valgt skrivebord, kan du begynde at tænke på hvilken kontorstol du skal have til. Det er en god ide at vælge skrivebord før du vælger stol, da du så kan vælge en stol der passer til bordets brede og højde og stil. 
Husk også at vælge en stol alt efter hvor længe du sidder i den af gangen. Sidder du flere timer af gangen, er det en god ide at købe en ergonomisk stol.
Hvis du arbejder ud på de sene aftentimer, og det bliver mørkt udenfor, kan det være en god ide at have en skrivebordslampe 

Computer til kontorbrug eller mere? 

Hvis du kun er planer om at lave kontorarbejde, som at skrive i wordexcel og lignende programmer behøver du ikke en så kraftig computer. Det er kun hvis du skal lave design- eller renderingsarbejde, hvor du arbejder i photoshop, eller andre programmer, der kræver meget af din computer. 
Hvis du vil spille spil på computeren, kræver det også en noget kraftigere computer. 

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.