Hvis du arbejder på kontor, eller du har et hjemmekontor, er det vigtigt at du har en kontorstol der passer til dig. Der findes mange forskellige typer kontorstole, da hver person har behov, for hver deres type kontor. Vi kommer med nogle ideer til hvilke kontorstole man kan vælge imellem.  

Ergonomiske stole 

Hvis du arbejder på kontor, og sidder ned i længere tid af gangen, kan det være en god ide at få en ergoterapeut, til at se på hvilken måde du sidder på og arbejder, så han eller hun kan finde en kontorstol der passer bedst til dine behov. 
Hvis du ikke har mulighed for at få en ergoterapeut ud, kan du købe en ergonomisk kontorstol, som sørger for at du får den nødvendige mængde ergonomi og komfort du har brug for, for at kunne klare en lang arbejdsdag. 

Kontorstol med høj belastningsevne 

Hvis du har brug for en stol med højere belastningsevne, kan det anbefales at investere i en XL stol, som kan klare op til 200 kg. 

Stol til folk med rygproblemer 

Hvis du allerede har rygproblemer, kan det anbefales at købe en ortopædisk kontorstol. Det er en kontorstol, som er formet så den skåner ryggen så meget som muligt.  

Styrk din krop 

Vil man gerne styrke lænd- og rygmuskler burde man tage et kig på Back App stole, som ikke kun styrker hele din krop, men også sikrer at du få brugt din krop i løbet af arbejdsdagen. 

Ergonomi og design 

Det kan sagtens lade sig gøre at få en kontorstol, som både er i pænt design og samtidigt er utrolig ergonomisk, så du skåner din ryg, hvis du sidder flere timer foran skærmen.
Så det er bare med at komme på udkig, og så finder du forhåbentligt den stol der passer til dig. 

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.