Går du med en indre designer i maven, og har du måske allerede ideer til hvordan dit design skal se ud, med tegninger, men du måske ikke helt ved hvordan du skal komme ud i verden med dit design. Det har vi her på siden en række ideer til hvordan du kan gøre. 

Designers-first er din vej frem 

Designers-first er en hjemmeside/webshops, der sætter nye upcomming designere i fokus. 
Designers-first er et univers hvor personlig dansk design, og boligindretning er i fokus. De vil gerne være de første i Danmark til hjælpe nye designere der har en masse ideer, med at realisere dem.
Vi her i Danmark er nemlig kendte for vores design, og designere, med vores nordiske stil og gode danske håndværk. Derfor er det vigtigt at så mange nye designere får chancen som muligt, hvis de har passionen og talentet for det. 

Hvordan vil de hjælpe? 

Deres mål er at hjælpe de nye designere med at få deres design finpudset, så de til sidst kan stå med et produkt, eller en serie, som de kan sælge på designeres-first´s hjemmeside.
Det kræver nemlig en masse at kunne stå med et færdigt produkt. Det kræver den rette produktion, logistik, salg og branding af produktet. Alt dette vil designers-first stå for, så designeren, kan stå for det han/hun er god til, nemlig at designe.  

Tag på design og boligmesser 

En anden måde du kan komme frem i designverdenen på, er ved at stille dig op på forskellige design- og boligmesser. Her kan du sagtens kun stå med tegninger af dine designideer, og så håbe på at der kommer nogle producenter, eller store designere der vil have dit design. 
Selvfølgelig vil den største effekt være hvis du har en fysisk prototype folk kan se og prøve.

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.