I en presset hverdag kan det være svært at finde overskud til få gjort rent. Derfor kan det være en fordel at sætte 2-3 gange om måneden af til at få gjort hovedrent. Det kan passende gøres i weekenden. Forsøg at planlæg det så det er hver anden søndag eller noget i den stil, så man ikke glemmer det, eller kommer til at springe det over. 

Hvad skal man gøre rent i alle rum? 

Det anbefales at man får støvet af og pletrengjort de steder det er muligt at komme til, i både vinduer, borde, reoler, og andet inventar.
Få støvsuget alle gulve i hele boligen, og vask gulve, hvis du har træ eller laminat gulv.
Få fjernet pletter fra gulve, døre, dørkarme og lyskontakter.
Afstøv alle dine lamper, i alle rum.
Afstøv og puds tv og tvskærmen, telefoner, computere.
Børst dine hynder i sofa og stole, og støvsug stolene og sofaen.
Aftør alle billeder. 

Hvad skal ordnes i køkkenet? 

I køkkenet skal du aftørres alle borde for fedt og skidt. Køkkenvasken skal rengøres og afkalkes (behøves ikke afkalkes hver gang). Borde, stole og andre møbler skal aftørres.
Gulvet skal støvsuges og vaskes.
Alle dine skabslåger, køleskab og opvaskemaskine skal aftørres udvendigt. Husk at gøres køleskabet og ovnen rent indvendigt engang imellem. 

Hvad skal gøres rent på toilettet? 

På toilettet er det vigtigt at du får rengjort og afkalket håndvaske, vandhaner, og bruseniche/badekar. 
Derudover er det vigtigt at spejle bliver pudset. 
Gulvet skal også støvsuges og vaskes.  

Lad andre gøre det for dig 

Hvis alt dette virker som en uoverskuelig opgave så mange gange om måneden, kan det anbefales at lade et rengøringsfirma stå for din rengøring. Du kan selv vælge hvor ofte de skal komme og gøre rent. Fordelen ved at få nogle til at gøre rent er også at du kan trække det fra i håndværkerfradrag. 

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.