Hvis du skal overraske den du holder af med et lækkert weekendophold er der et sted vi godt kan anbefale jer at tage hen. Det er nemlig Hotel Kirstine, der ligger centralt i Næstved.  

Beliggenhed og selve hotellet  

Det er et romantisk hotel der ligger midt i Næstved. Bygningerne er over 250 år gamle, på en hvid bindingsværksgård, som tidligere har været posthus og borgmesterbolig. Bygningen har små hyggelige stuer og værelser, der emmer af historie og er derfor oplagt for at danne ramme for et weekendophold. De har også selskabslokaler som kan bruges til at holde bryllup, fødselsdag eller andre store fester. 

Restaurant  

Udover de hyggelige værelser, og den flotte beliggenhed, byder hotel Kirstine også på et at Næstved og omegns bedste restauranter, hvis du spørger os.
De laver klassiske danske retter, hvor alt er lavet fra bunden, også deres sauce, dressing og brød. 
De går meget op i at kvaliteten i helhedsoplevelsen er i top. Så de bruger kun de bedste råvarer. De gør alt hvad de kan for at forkæle både dine øjne med anretningen, og dine smagsløg med maden. 
Deres tjenere er med til at skabe en hyggelig og intim stemning, som giver en god helhedsoplevelse.  

Menu der passer til årstiden 

De er gode til at finde og bruge årstidens grønsager, og lave lækre retter af det.
De skaber også en stemning der passer til årstiden. Så om vinteren tænder de op for pejsen, så der kommer en dejlig hygge stemning og lækker varme i rummet.
Hvor om sommeren, kan man sidde udenfor i deres arkade, eller på deres terrasse og nyde sin mad, eller en kop kaffe. Selvom de ligger midt i byen, vil i opleve en skøn ro i haven, og til de lange lyse sommernætter, har de lys på terrassen og et lille tæppe, hvis det bliver små køligt.

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.