Vi arbejder i gennemsnit 40 timer om ugen, og derfor vil vi også gerne bruge vores fritid fornuftigt. Men lige meget hvem man er, har man altid en følelse af at der er mange praktiske gøremål i hjemmet. Derfor kommer vi med nogle ideer til hvad du kan lave i din fritid 

Få styr på VVS arbejdet 

Det kan være en god idé at få kigget alle sine vandrør igennem, for at se om der er tegn på slitage eller om nogle er utætte. Det anbefales man gør det en gang om måneden. Hvis man finder tegn på slitage eller finder ud af nogle rør skal skiftes, er det bedst at man får en professionel VVSer til at gøre arbejdet for en. Den vigtigste årsag til at lade en autoriseret VVSer skifte rørene, er at ikke alle forsikringer vil dække, hvis de finder ud af du selv har skiftet rør, og der så sker en vandskade. 

Få hovedrent gjort  

Det kan være en god ide at få gjort ordentligt rent i hjemmet, når man har tiden til det. Sæt noget musik på og få det gjort til en fest, når du gør rent. Det skal være sjovt og ikke kun en sur tjans at gøre rent. 

Brug tid med familien  

Lav noget hele familien har lyst til, gå en tur sammen, eller spil et spil sammen. Det er vigtigt at man bruger sin fritid sammen med sin familie, da man i forvejen ikke ser hinanden så meget i hverdagene. 
Har du bedsteforældre eller bare gamle forældre, så besøg dem noget oftere, du ved nemlig ikke hvor længe du har dem. Det kan være en god ide at lave en fast aftale om at i f.eks. ses hver 2. lørdag og drikker kaffe sammen eller noget i den stil, for at det ikke kun bliver til tomme aftaler. 

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.