Det kan nogle gange være svært at vælge hvilken bog man skal begynde at læse når man er blevet færdig med en anden, men hvis man har en nogenlunde idé af hvilken genre man har lyst til at læse, hjælper det på at finde en bog man vil give sig i kast med.
Vi kommer derfor med nogle ideer til hvilke genre du kan vælge i mellem. 

Krimi 

Krimiromaner er nok en af det mest populære genre indenfor bøget herhjemme. Vi har også mange anerkendte danske krimiromaner i Danmark, såsom Jussi Adler Olsen, og Sarah Blædel.  
De danske krimiforfattere er eksperter i at fortælle en gribende og intense historie. 
Saxo.dk har et stort krimi udvalg over de nyeste udgivet titler. 

Husmor porno 

De seneste år har såkaldte erotiske romaner som “fifty shades of grey” og andre erotiske bøger været yderst populære i Danmark. 
Du kan heldigvis læse en erotisk roman i dag uden at skulle skamme dig, da det er blevet social accepteret i det danske samfund i dag. 

Biografier 

Du kan også vælge at læse en selvbiografi, af dit kendte idol. Eller hvis der er en person du har hørt om skulle have haft et spændende liv som de har skrevet om, og du godt kunne tænke dig at læse. Her er de populære lidt nu, Peter Ingemann “Ingemanns land” og Michelle Obamas “Min historie” og Kim Larsen “Mine unge år”. Der er skrevet rigtigt mange selvbiografier, så der er rigeligt at vælge imellem. 

Historie 

Du kan også vælge at læse noget historie. Det kan være historier om nogle gamle herskere, eller krige som første og anden verdens krig. Eller historiebøger om bestemte tidsaldre, eller udviklingen i Danmark igennem årene.  

Vi håber at du kan bruge nogle af disse ideer til at udvælge din næste bog.  

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.