Er du kørt træt i altid at komme med de samme firmagaver. Så overrask dine medarbejdere eller kunder med nogle gaveæsker med italienske specialiteter. Med disse gaveæsker får de ikke kun en kulinarisk oplevelse, men også en gave de sent vil glemme.  

Hvad kan gaveæskerne bestå af? 

Gaverne kan bestå af mange forskellige typer af italienske specialiteter og delikatesser. Man kan vælge en kurv med trøffeloplevelser, ved at den indeholder produkter med trøffel, som risotto med trøffel, salt med sommertrøffel, lækker trøffelpasta og en trøffelsalsa. Den perfekte gave til trøffelelskeren. 

Du kan også vælge en gaveæske med kulinariske oplevelser som luksus tagliatelle med æg, som er lækkert båndpasta. En rustik pastasauce med basilikum, en lækker artiskok tapenade du kan bruge til tapas, samt en pakke med risotto ris med Karl johan svampe. 

En anden populær gaveæske er den med klassiske italienske elementer. Eller det som kaldes det italienske start-kit. Den består af det fineste økologiske ekstra jomfru olivenolie. En udsøgt balsamico-eddike, og en lækker pesto. Toppet med en pikant tomat salsa. 

Du kan se det store udvalg af italienske firmagaver her. 

Sammensæt din egen firmagave 

Hvis man ønsker specifikke elementer i din firmagave, kan det også lade sig gøre. Det kræver bare at man tager fat i Det italienske køkken, som så sørger for at få lavet en gavekurv, med præcis det du ønsker i. 
De kan lave gaver uanset om du skal til jubilæum, give en bryllupsgave eller du skal give firma julegaver.
Det italienske køkken har kun personligt udvalgte vare, de selv har været i Italien og finde, så de står 100% inde for kvaliteten. 
Dette vil med garanti være en gave dine medarbejdere eller kunder ikke lige havde regnet med, og som de fleste vil synes om, og måske endda få nogle til at åbne øjnene op, for hvor lækkert det italienske køkken egentligt er. 

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.