Det kan godt være der er lang tid til det er jul, men planlægningen til årets julefrokost kan ikke starte for tidligt. Jo før du er ude, jo bedre fest kan du planlægge. Så vi vil her i artiklen komme med ideer til hvordan du får arrangeret den vildeste julefrokost. 

Hold det et specielt sted 

Mange vælger at holde julefrokosten hjemme i stuen, eller på arbejdspladsen. Men når du skal feste og spise og hygge sammen, kan det være en god ide at holde det et sted hvor man normalt ikke holder til. Det gør at man føler sig mere fri, og man kan tillade sig at feste lidt mere end man ville gøre på arbejdet eller derhjemme. 
Så lej et forsamlingshus, eller lej lokaler i en restaurant.  

Julesweaters til alle 

For at alle kan få en løsere og sjovere stemning og en fællesskabsfølelse sammen, kan det være en god ide at alle har den samme type tøj på. Her har julesweaters vist sig at virke rigtigt godt. Det giver en mere fri følelse og alle kan fjolle og grine af hinandens trøjer. Der findes julesweaters til både kvinder og mænd.
Men for at der kan være en større fællesskabsstemning, er det en god ide at alle deltager har julesweaters på. 

Klassisk julefrokost mad 

Det vigtigste når man holder en julefrokost er maden. Derfor er det vigtigt at man får alle de klassiske retter, som flæskesteg, frikadeller med rødkål, lun leverpostej med bacon og championer, fiskefilet. For ikke at glemme sild, men det kræver også man har snaps til. 
Du kan igen vælge om det skal være noget man bestiller udefra, hvis man holder det i et forsamlingshus, så man ikke skal tænke på noget andet end at hente maden. 
Eller om man skal holde det et sted hvor de også servere maden. Det kommer an på hvor meget man vil bruge på julefrokosten. 

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.