Står du og skal planlægge gaver til firmaets ansatte, om det så er til fødselsdag, reception, jubilæum eller julegaver. Hvis du ønsker at undgå at blive beskattet for de gaver du giver, skal du være klar over at du kun må give hver enkelt medarbejder for under 1200 kr. Om året. Det gælder dog kun fysiske gaver, da alle kontante gaver, eller gaver der kan byttes til kontanter, skal beskattes.
Vi vil her i artiklen forsøge at komme med nogle ideer til hvad du kunne give.  

Gavekurve hitter altid 

Noget du næsten altid rammer plet med, og som alle kan bruge er en gavekurv. En gavekurv kan du fylde lidt forskellige delikatesser i, som rødvin, øl, chokolade. Nogle laver også gaveæsker med gin og tonic, eller andre spiritusser. 

Lad medarbejderne selv vælge  

Noget der er begyndt at hitte meget, især til julegaver, er de hjemmesider, hvor man kan købe “koder”. Så man egentligt giver medarbejderne et link og en kode, og så kan de selv vælge en gave imellem et stort udvalg. Det giver den fordel at medarbejderen, selv kan vælge, og dermed undgår man at nogen får noget de ikke kan lide eller har brug for. Se mere her. 

Gaver med firmalogo 

Man kan også vælge at give gaver med trykt firmalogo på. Det giver ikke bare en fin gave til medarbejderen, men også en lille gratis reklame til dig. Så hvis du f.eks. får lavet jakker med firmalogo, og medarbejderen så går med jakken, reklamere de hver gang for dit firma. 

Oplevelses gaver hitter  

For tiden bliver der også solgt flere og flere oplevelsesgavekort. Det gør at medarbejderen kommer ud og oplever noget, som kan give ny energi til arbejdet. Så det er også en investering for firmaet. 
Vælg om det skal være en bestemt oplevelse eller om medarbejderen selv skal kunne vælge hvilken oplevelse de har lyst til. 

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.