Det er utroligt mange danskere, som hver dag døjer med inkontinens, og det er derfor slet ikke noget som man bør være pinligt berørt over. inkontinens kan ramme en i alle aldre både mænd og kvinder, men det rammer især folk som er lidt oppe i årene.

Læs her om hvad du kan gøre ved din inkontinens. 

Snak med lægen 

Hvis du var rigtig store problemer med inkontinens i din hverdag, så er det en god ide at snakke med lægen om dine problemer. De kan undersøge dig nærmere for at se, om din inkontinens muligvis skulle have underliggende problemer – og at din inkontinens altså kun er et symptom på et større problem.

Ofte er det dog ikke sådan det hænger sammen. Inkontinens er sjældent et symptom på et større problem, man kan være et problem nok i sig selv for rigtig mange, da man altid er nødt til at være i nærheden af et ledigt toilet – eller eventuelt have rent tøj med sig hvor end man går hen.

Din læge kan enten give dig medicin, fortælle dig om nogle øvelser, som du bør lave, eller komme med et helt tredje råd. Der er nemlig mange måder alt komme sin inkontinens til livs.

Klik her for at lære mere om inkontinens. 

Naturlig medicin

Hvis du ikke er så glad ved tanken om at proppe piller fra apoteket ned i halsen for at håndtere din inkontinens, så kan du også altid prøve at spørge, om de ikke har nogle produkter, i den lokale helsekostbutik. 

Der findes en del naturlige produkter som man kan bruge mod sin inkontinens. Ofte fungerer dette lige så godt for nogle mennesker. Det er i hvert fald et forsøg værd og koster som regel ikke det hvide ud af øjnene. Og hvis det kan tage din inkontinens, så er det penge godt givet ud.

Leave a Reply

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.